Laen.ee blogi Uudised, kampaaniad ja parimad pakkumised!
Sõbrapäeva eripakkumine
Uudised

Sõbrapäeva eripakkumine

Sõbrapäeva puhul: cashback 5% + TASUTA sularaha väljavõtmine.

Juba on kauaoodatud Sõbrapäev ukse ees ning see tähendab aasta vaates hetke, mille puhul ollakse harjunud meeles pidama oma kõige lähedasemaid millegi erilisega. Tõsi ta on, et tähelepanu osutamiseks ei ole alati vaja kulutada palju raha ning mõnel juhul piisabki vaid üksiku lilleõie kinkimisest. Samas ei pisenda see aga võimaluse korral sellise üllatuse väärtust, mille tegemiseks on nii aja kui rahakulu mõttes rohkem vaeva nähtud.

Placet Group OÜ üks lemmikumaid tähtpäevi aastas ongi just Sõbrapäev ning selle tarbeks oleme oma olemasolevate ning tulevaste klientide jaoks loonud mitmeid huvitavaid võimalusi, et see hetk kõigi jaoks võimalikult eriliseks muuta. Käime välja mõned head ideed, mida Sõbrapäeva tuules rakendada saaks ning juhul, kui nende teostamiseks on vaja finantsilist tuge, siis on meil oma teenuste näol ka sellise väikese mure jaoks paindlik lahendus olemas. Nüüd aga kõigest järgemööda!

Nendele, kes on meie lehele sattunud alles esimest korda, anname väikese ülevaade võimalikest teenustest, mis sobivad ideaalselt just jooksvate kulutuste katmiseks. Millal siis veel sellise teenuse võimalustest kinni haarata, kui mitte Sõbrapäeval?! Tasub igal juhul uurimist, kuna Sõbrapäeva raames on välja kuulutatud ka eripakkumine, mida muul ajal kasutada pole võimalik.

Sõbrapäeva eripakkumise puhul maksame kõikidelt ostudelt otse krediitkaardile 5% CASHBACK-i ostusummalt. See pakkumine kehtib perioodil 11.-14.02 (k.a), seega soovitame ühendada kasulik meeldivaga ning mitte lasta nii heal pakkumisel raisku minna!

Krediidikontost: teenuse põhimõte seisneb virtuaalse krediitkaardi võimekuse pakkumises. Sisuliselt tähendab konto avamine seda, et taotlejale määratakse tema sissetulekuid ning üldist maksevõimet silmas pidades konkreetne limiit, mille ulatuses on raha võimalik vabal otstarbel kasutusele võtta. Krediidikonto on virtuaalne konto, millelt on kliendil võimalik teha ülekandeid oma isiklikule pangakontole 24/7 sõltumata sellest, kus parasjagu asutakse. Telli ülekanne kasvõi kassajärjekorras, sest laekumine võtab vaid mõne hetke!
Ava krediidikonto

Krediidikonto + KREDIITKAART: tegemist on hübriidteenusega kõikidele krediidikonto kasutajatele. Oma sisult on tegemist võimalusega, mille raames saab personaalselt määratud krediidilimiiti kasutada selliselt, et maksevahendiks on füüsiline pangakaart. Sellega on võimalik maksta kõikjal ning ükskõik, millise teenuse eest. NB! Krediitkaardiga tehtud maksete väljavõte ei kajastu kliendi pangaarvel, mis tähendab, et kõik rahalised liikumised on selle maksevahendiga tasudes uudishimulike silmade eest turvaliselt varjul.

Krediitkaardi saab vormistada ükskõik, millisele olemasolevale krediidikontole täiesti TASUTA igal ajal. Samuti võib kaardi tellida klient, kellel on meiega sõlmitud tarbimislaenu leping. Sellisel juhul avatakse võimalusel uus limiit ning seotakse teenus krediidikontoga.
Telli kaart

Soovitused: 3 suurepärast kingiideed Sõbrapäevaks meie koostööpartneritelt!

Lisaks mitmesugustele krediiditeenuste pakkumisele, oleme valmis hüva nõuga abiks olema ka muude eluliste küsimuste lahendamisel. Sõbrapäev on tore ning paljudele meeldib see veeta koos oma lähedastega midagi erilist korda saates. Et ideedest puudu ei tuleks, oleme koostööpartnerite pakkumiste seast valinud välja just värvikamad lahendused, mida on Sõbrapäeva raames igati sobilik kasutada:

Roll Studio näol on tegemist igakülgselt trendika kehasalongiga, kus tegeletakse just füüsilise poole turgutamisega uudsete ning põnevate protseduuride abil. Roll Studio ise kirjeldab end unikaalse taastumise ja lõõgastuse kohana. Ilmselt kõige omanäolisemad teenused nende nimekirjas on Rullmassaaž ja Vacu Treening, mis toimuvad õdusas ja privaatses keskkonnas professionaalse juhendamise kõrval. Placet Group OÜ usub, et just see võiks pakkuda Sõbrapäeval tõelist naudingut, mida saab kogeda hinnakirjast tervelt -15% soodsamalt.

Hot lips pakub Sõbrapäeval veidi teistmoodi lähenemist meelelahutusele. Tegu on võimalusega, mida peaksid kindlasti katsetama need kliendid, kes hindavad julgeid ning särtsakaid ideid eriliste hetkede veetmiseks. Ilmselt on nii mõnedki sellest kaubamajast kuulnud, kuid hinnangute andmisel tuleks eelarvamused kõrvale heita! Eesti ühe parima valikuga erootikakaubamaja ei jäta külmaks ühtegi seiklusjanus paarikest, mistõttu soovitame kasutada võimalust -10% soodustuse saamiseks. Millal siis veel võiks olla parim aeg poe külastamiseks, kui mitte Sõbrapäeval?! Kaubavalikuga võib end varakult kurssi viia Hot Lips e-poes, kuid säriseva Sõbrapäeva vaibiga elamuse saab ikka kauplusesse kohale minnes!

Saaremaa Spa Hotell Rüütli pakub head võimalust argipäevastest toimetustest põgenemiseks. Veemõnude ning Spaa naudingute seltsis on ideaalne korraks aeg maha võtta ning nautida iseenda ning oma kallima seltskonda. Täiuslikult privaatset võimalust pakub selleks just Saaremaal asuv ikooniline majutusasutus, millest paremat paika pika nädalavahetuse veetmiseks on keeruline leida. Placet Group OÜ kliendid saavad krediitkaardiga tasudelt kõikidelt teenustelt soodustust -10%, mis on igati viisakas allahindlus ning tasub seetõttu kasutamist. Võimalus veeta tavapärasest erinev Sõbrapäev on sellega garanteeritud!

Häid pakkumisi leidub meie veebilehel veel mitmeid, vali endale või oma sõbrale / kallimale meelepärane lahendus ja naudi soodustust. Tutvu meie kõikide partnerite suurepäraste pakkumistega SIIN, et üllatada oma lähedast sõpra või kallimat just Sõbrapäeva puhul! Meie partnerite juures kehtivad alati parimad pakkumised makstes teenuste eest meie unikaalse KREDIITKAARDIGA!

Loomulikult ei väsi me kordamast suurepärast pakkumist, mis on seotud just Sõbrapäevaga. Perioodil 11.-14.02 (k.a) pakume oma klientidele kõikidelt krediitkaardiga vormistatud ostudelt CASHBACK-i ehk ostusummalt 5% tagasi! Lisaks on võimalus sellel perioodil võtta krediitkaardiga sularahaautomaadist raha välja täiesti TEENUSTASUVABALT!

Kes pole jõudnud meiega veel krediidikonto lepingut sõlmida või kellele pole füüsilist maksekaarti väljastatud, esitage taotluse meie veebilehel SIIT.

Vestlus - konsultant
Tere!
Kuidas saame Teid aidata?